Ενεργος ανθρακας
Περιεχεται 100%
Ξυλιτόλη
Περιεχεται 100%
Εκχύλισμα πιπερόριζας
Περιεχεται 100%
Ελαιο καρύδας
Περιεχεται 100%

Γιατί όλοι χρησιμοποιούν τη μαύρη οδοντόκρεμα;

Τι διαφορές έχει από τη συνηθισμένη οδοντόκρεμα;

Η πρώτη διαφορά που μπορεί κανείς να παρατηρήσει είναι το χρώμα της, το οποίο είναι το αντίθετο του μαύρου. Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως περίεργο να βλέπεις κάποιον να βουρτσίζει τα δόντια του και αυτά να είναι κατάμαυρα.
Επιπλέον δεν κάνει τόσο αφρό, όπως έχουμε συνηθίσει με τις “κοινές” οδοντόκρεμες. Ωστόσο όσοι τη χρησιμοποιούν κάνουν ακριβώς τις ίδιες κινήσεις και ξοδεύουν ακριβώς τον ίδιο χρόνο με αυτούς που χρησιμοποιούν τη λευκή ή τις χρωματιστές που γνωρίζουμε.

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί είναι μαύρη;

Οι περισσότερες μαύρες οδοντόκρεμες που κυκλοφορούν στην αγορά, διαθέτουν το συγκεκριμένο χρώμα καθώς περιέχουν ενεργό άνθρακα. Σύμφωνα με μελέτες, το συγκεκριμένο συστατικό μαγνητίζει τις τοξίνες των δοντιών και έτσι αφαιρεί τους λεκέδες. Επιπλέον βοηθάει στην εξάλειψη της τερηδόνας, ενώ σκοτώνει τα μικρόβια της στοματικής κοιλότητας.  

Τα παραπάνω αποτελέσματα ήταν αρκετά για να βγει λοιπόν στην αγορά η μαύρη οδοντόκρεμα.
Αλήθεια εσείς  έχετε δοκιμάσει την μαυρη οδοντοκρεμα της Livioon ?

 

Τι ειναι η μαύρη οδοντόκρεμα της Livioon ?
Φυσική οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα, ξυλιτόλη, έλαιο καρύδας και εκχύλισμα πιπερόριζας. Έχει ισχυρό αποτέλεσμα λεύκανσης ενώ προστατεύει το σμάλτο. Οι φυσικές ουσίες που περιέχει έχουν ευεργετική επίδραση στα δόντια και στο στόμα, παρέχοντας φρέσκια αναπνοή και ένα υγιές, λευκό χαμόγελο.

🚬 Καπνίζεις;
☕️ Είσαι λάτρης του καφέ;
Τότε έχουμε την τέλεια οδοντόκρεμα για σένα.
Μαύρη οδοντόκρεμα για λευκό χαμόγελο 😁
☘️Φυσική οδοντόκρεμα με
➡️ Eνεργό άνθρακα,
➡️ Ξυλιτόλη,
➡️ Ελαιο καρύδας
➡️ Εκχύλισμα πιπερόριζας.
Έχει ισχυρό αποτέλεσμα λεύκανσης ενώ προστατεύει το σμάλτο. Οι φυσικές ουσίες που περιέχει έχουν ευεργετική επίδραση στα δόντια και στο στόμα, παρέχοντας φρέσκια αναπνοή και ένα υγιές, λευκό χαμόγελο.

Με λάδι καρύδας 

5/5

Με εκχύλισμα τζίντζερ

5/5

Με ξυλιτόλη

5/5

Με Ενεργό άνθρακα

5/5
  • Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕ :
  • Ενεργό άνθρακα – Χάρη στην πορώδη δομή και στον συνδυασμό πολλών χημικών ενώσεων, έχει ισχυρές ιδιότητες καθαρισμού και λεύκανσης. Αφαιρεί τόσο τις μικρές ακαθαρσίες όσο και τα εξαιρετικά επιβαρυντικά στίγματα χρωστικών, δηλ. την κίτρινη επικάλυψη που προκαλείται από την κατάχρηση καφέ ή τσαγιού. Επιπλέον, δεν αποδυναμώνει το σμάλτο και έχει εξαιρετικά ήπια δράση, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην περίπτωση των δοντιών με υπερευαισθησία.
  • Ξυλιτόλη – Είναι ένα φυσικό γλυκαντικό με το χρώμα, τη γεύση και τη συνοχή της ζάχαρης, αλλά ενεργεί στο σώμα εντελώς με αντίθετο αποτέλεσμα, επειδή αναστρέφει τις επιβλαβείς επιδράσεις των σακχάρων που καταναλώνονται. Χάρη στις ιδιότητές της, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας της όξινης βάσης στην στοματική κοιλότητα. Έχει επίσης την ικανότητα να ενισχύει την ανοργανοποίηση του οδοντικού σβάλτου και να αντιμετωπίζει τα μικρά ελαττώματα, προστατεύοντας τα δόντια από την περαιτέρω ανάπτυξη της τερηδόνας.
  • Λάδι καρύδας – Προλαμβάνει την τερηδόνα, εμποδίζει την ανάπτυξη μικροβίων και βελτιώνει σημαντικά την κατάσταση της στοματικής κοιλότητας. Χάρη στο περιεχόμενο του καπρυλικού οξέος, καταστρέφει αποτελεσματικά τα βακτήρια που ευθύνονται για το σχηματισμό της τερηδόνας. Με τακτική χρήση, φροντίζει για την κατάσταση των ούλων, εξαλείφοντας την αιμορραγία και τον πόνο.
  • Εκχύλισμα τζίντζερ – Πλούσιο σε αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ουσίες, έχει ευεργετική επίδραση στην στοματική κοιλότητα, η οποία αναζωογονεί, απολυμαίνει και θεραπεύει τις μικρομολύνσεις.
  • Hydrated silica
    Μια ουσία φυσικής προέλευσης με λειαντικές, στιλβωτικές και αντι-καρδιογόνες ιδιότητες.
Live Chat Software by Kayako